Webbhotell för din hemsida

Vi är ett webbhotell som sätter kunden i fokus. Tillgänglighet och säkerhet är högt prioriterat hos oss.

I våra webbhotells paket ingår det alltid backup av dina filer. Vi inkluderar webmail till ditt domännamn och självklart ingår det spam och virus skydd. Våra servrar är lastbalanserade och har redundanta internetlänkar för högsta möjliga tillgänglighet. Välj ett paket som passar dig.

Vi erbjuder 30 dagars pengarna tillbaka garanti om du mot förmodan inte är nöjd med våra Webbhotells tjänster.

 

Web small

Web medium

Web large

Web XL

Webhosting planer:

Web small

34kr

Web medium

50kr

Web large

84kr

Web XL

120kr
Utrymme 1 GB 2 GB 5 GB 20 GB
Besöks trafik 5GB 50GB 100GB Obegränsat
Webmail
Besöksstatistik
Daglig backup
Antivirus och spamfilter
Antal domäner 1st 5st 10st 50st
One click install
Adwords kupong
Beställ Köp nu ! Köp nu ! Köp nu ! Köp nu !

Upptid för Onlinefabriken: Senaste 30 dagarna

Introduktion till Webbhotell

Det finns flera faktorer som styr när du ska välja den optimala webbhotellsleverantören. Bland de viktigaste funktionerna finns det totala webbutrymmet, bandbredd (trafik) per månad och garanterad uptime. Det är viktigt att man väljer rätt från början, att flytta från ett webbhotell till ett annat kan bli en tidskrävande och därmed kanske också dyr historia.

Webbutrymme

Ett av de första steg vid val av webbhotell är den mängd diskutrymme som kommer med kontot. De flesta erbjuder minst 1000 mb i webbutrymme. Detta utrymme ska användas för både hemsida och e-mail. Vid uppladdning av bilder och filmer går det snabbt åt mycket utrymme. Även E-mail kan ta mycket utrymme om de lagras hos webbhotellet.

Bandbredd

Nästa punkt är den totala dataöverföring eller bandbredd som är tillåten. Bandbredd är den mängd trafik som en hemsida konsumerar, vid varje besök går lite bandbredd åt. I de flesta fall kommer hemsidor aldrig upp i de mängder bandbredd som webbhotell erbjuder varje månad. Det kan handla om mellan 40 till 100 gb per månad som erbjuds.

Uptime

Uptime eller uppetid är en mycket viktig aspekt vid val av webbhotell, det är här de största skillnaderna finns. Uptime är den tid i procent din hemsida är tillgänglig  på Internet. Man brukar räkna antingen per år eller månad.

Webbhotell i allmänhet garanterar ett minimum på 99,9% up-time. Det låter mycket, men vad som garanteras är en maximal nertid på 43 minuter varje månad. Inga webbhotell kan garantera en uptime på 100%, eftersom att det är så många faktorer som kan fela. Väder, olyckor och elektriska problem kan alla komma in i bilden och ställa till problem.

Support

Ibland kan man behöva hjälp av webbhotellets support för att lösa problem. Det kan vara allt från frågor kring fakturor till hur kontrollpanelen fungerar. Även om man är van vid datorer och Internet så behöver man förr eller senare ta hjälp av supporten, och då är det viktigt med en snabb och trevlig respons. Både via telefon och E-mail. Vi testar i samtliga våra recensioner supporten hos respektive webbhotell.

Slutsats

Varje sig du använder webbhotell för privat eller affärsbruk så är utrymme, bandbredd, uptime och support av yttersta vikt när du väljer webbhotell. Välj ett trovärdig och seriöst webbhotell som funnits med ett tag, och fått goda recensioner. Då minimerar du risken för att behöva byta i framtiden, vilket både kan spara dig pengar och tid.